14 Jun 2010

Pizza Hut.....With Frenz




macam mana nak kurus kalau asyik makannn.....jer.....
makan pizza hut kat Aeon Tebrau City
bersama kwn2 yg menang netball ari tu.....
mas & zana tak dpt join atas sebab2 tertentu
masa ni Ninie baru balik dr Hospital Pakar Puteri
tak sempat nak salin baju.....
dropkan hb kt rmh.....terus ke sini
skrg ni tgh mkn pil hormon atas nasihat pn doc
pastu...selera mkn semakin menjadi2.....
macam mane nak kurus ni.....
bersenam setiap hari pun tak turun2 berat badan
nak makan jus mate5 ke herba life.....?
rase nyer.....dua2 pun mahal kot.....
macam mana nak mengembalikan ke'slim'an mcm dulu ek.....
takut nanti Niena kata
"Mama gomok macam Acik Anie la....."
abis la...baju2 yg cantik2 tu dah tak dpt pakai lagi
kebaya memang dah lama tak pakai
sbb dah tak muat semuanya.....
oh tidakkkk.....help...help...



3 ulasan:

ainazliena berkata...

bestnyr mamam ramai2..
mana erkk mama qaseh aka kak ainon..
x minat nk blogging lg erkk..

Ain berkata...

syok dapat berkumpul dan makan ramai2 camni....

Insan Marhaen berkata...

ibu_suri kata pizza kat pizza hut tak sedap sebab mahal. zan's pizza kat pasar tani lagi best. buatan orang islam lagi....