22 Jun 2010

Persandingan Dalam Taman

menarik tak pelamin ni.....?
first time tgk deco pelamin camni.....
kat belakang kerusi tu sebenarnya ada air mengalir
ala.....cam air terjun...mengalir jatuh kat cermin tu.....
oleh sbb kt dpn tu dah becak dgn air.....
maka pengaliran air terjun tu pun dihentikan sementara...
lagi pun belom tiba masa bersanding....
kang.....banjir pulak dpn tu.....
ni plk tmpt mkn pengantin.....
kerusinya belom siap pasang lagi
deco kat tmpt mkn tetamu pun menarik.....
tp tak dan la.....nak ambil pic.....
panas terik sgt kt sini.....
yg ni.....biasa la.....



2 ulasan:

Insan Marhaen berkata...

kalau diizinNya, dekorasi majlis walimah anak IM nanti aku nak buat yang paling sempoi ( simple ) n just nice.

CuTeMiUt78 berkata...

wow weeeeiii.. sungguh cantik gitu