21 Mei 2009

Tag dari MamaD

1. Nak tau sangat nama singkatan korang, umo dan
dok mana.....?
nama singkatan ninie, umur 33th, dok kat UT, JB.


2. Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih?...biasa kol berapa?
lama tak?
biasa sampai off je trus buka blog...............................................,
biasa pg limit smpi kol 9 je......... sbb nti boss marah, langsung
tak leh buka blog.......... sapa yg sussssah..........
pastu lunch hour kul 1 - 2 je.......... (maklum la..........guna tenet
off so kena la ikut peraturan, nnti boss tak bg guna pc dia
plak....................)


3. Bila dah on kat Blog.....apa yg korang buat ek???
mula2 tgk komen dr kwn2 pastu tgk new n3 kwn2 dan
beri komen kpd kwn2.......... ni waktu pg la biasanye.....
lunch hour plak biasa buat new post terbaru....... tu pun
klu ade cite baru.......... klu x de..........
biasa gi melawat blog kwn2.......... @ sapa2 punye
blog yg menarik perhatian.......... @ ape2 je web yg mencuit hati................


4. Penah tak sedang asik melayan intenet ni.....
korang telah abaikan sesuatu.....?he2
belum penah lg.......... sbb waktu yg diperuntukkan oleh boss
utk guna pc dia amat terhad..........
so habis lunch hour bila boss dah sampai trus la
bgn dr krusi dia.......... kecuali ari jemaat sbb rehat lama sikit..........
pc yg ninie guna utk wak keja amat terhad pggnanye,
bole tgk tenet tp byk sgt kena block, nak update blog
lg x leh......... tu yg kena guna pc bosssssssss..............
nasib baik dpt bossss yg baik ati................... tq bosssssssss.........


5. Macamana cara korang masak maggie ek???
jarang masak maggie.......... bkn sbb x mkn maggie............................. tp sbb
my hubby yg selalu masak......... so ninie mkn je............ :) :) :)


6. Hubby korang tau tak korang ada blog ni...penah tak hubby
korang baca blog korang?????
tau.......... penah gak..... tp jarang sekali.................................


p/s : MamaD kite dah jwb dah smua soalan tue..........maaf la
klu ade yg tak puas ati......... maklum la nak cepat......
dah dekat kul 2pm & maqaseh sbb bg award.
Kite dah gantung award tue kat rmh..............




1 ulasan:

mamadanish78 berkata...

tima kaseh k,ninie sebab dah jawap tag mamaD tu...heheee
nice to meet u...
puas ati dgn jawapan...:)