20 Mei 2009

Makan2

smlm kite org dibelanja mkn kat Uncle Jo's
mknan kat sini ok jugak.....
roti guli nye sedappp.....tu pic yg tgh2 tu
tq Mr J sbb belanja mkn lg..........
kpd kengkwn yg nak gi Uncle Jo's t'letak kat
Tesco Tebrau, masuk parking dpn je dah nampak
klu ari minggu mmg ramai org
design dlm kdi ni simple tp menarik..........

4 ulasan:

Mama Qaseh berkata...

Yg bju oren tepi skali tue mkn x hengat hehe..lazat sgt laa tue yea

ninie's corner berkata...

dia klu mkn mmg x pandang kiri kanan......mmg x ingat org lain.....

Taman Delima 1 berkata...

Yg bju oren tu klu tgh mkn memang tak toleh kri knan, dpn blkang & atas bwh...ikut sunah...he..he...org blanja memang soodap...

zahari berkata...

roti ysng bulat2 tu apa name nya...tak jumpa pun kat kopitiam gan kedai mamak??? sedap ke???? bulat nya mcm org yg pkai bju oren jeee...