02 November 2009

xtvt Niena

ari sabtu, Niena & friends ade wat persembahan
kat Sek Ren Keb Taman Pelangi Indah
anjuran Kelab Nuri - Bank Rakyat Kota Tinggi
sempena pertandingan mewarna kat situ
tapi Mama & Papa tak dpt join sekali
mula2 tu Niena tak nak gi
sbb Mama & Papa tak de
puas juga la pujuk dia.....
bawa gi round2 kat sek tu.....
suruh dia tgk sek tu dulu
pastu terus antar kat childcare
kat childcare pun muka nyer monyok jer
masa wat rehearsal pun tak semangat jer
tp lepas teacher dia pujuk
baru la ok......
Ninie pun...tinggalkan Niena.....
sblum tu...pesan kat teacher dia suruh
ambilkan pic masa dia org dance.....
bg la camera kat teacher dia...
tp sekeping jer pic yg ade
tu yg kat atas tu.......
rupa2 nyer teacher dia ambil video
kalau nak tgk.....kat bawah ni....
tarian nyer masih sama dgn
tarian masa kat JJ ari tu.....
pakaian pun masih sama.....
yg tak sama.....cuma bunga kat kepala Niena tu jer.....



ptg tu masa Ninie ambil Niena kat childcare
dia boleh cakap
"Mama...best...!!!! ngapa Mama tak dtg?
best tau.....ramai org kat situ tadi....
Niena suke la..........Niena dpt present.....
Mama tgk la ni...mcm2 ade tau....."
tgk tu.....pagi tadi buat muka seposen...
tak nak dancing konon........
bile dah jumpa dgn kwn2..........
isk.....isk.....isk.....



4 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

hik.hik..hik.. mula2 majuk la tu ya niena... pastu.. kemain lagi ya... pandai niena

MAMADANISH78 berkata...

sekolah danish 21.11 ni baru nak wat konsert mcm niena ni...
danish masuk persembahan koir berdrama...tak sabo nk tgk nnti..wakkaa
amboiii..cik niena kita bermake up..kalah kita kan...wakkaaa

ninie's corner berkata...

CuTeMiUt78,
mcm ni le perangai Niena....
suke majuk.....papa dia kate...
tang ni same mcm mama dia......
(ye ke.....?????mcm ye jer.....)

MamaD,
ni bukan konsert utd gred sek...
ni just utk persembahan sempena
pertandingan mewarna anjuran
Bank Rakyat kat Sek Ren Tmn
Pelangi Indah hanya dijemput utk
wat persembahan jer.........
yg konsert sek tu 15/11 kat Dewan
Tmn Johor Jaya.....

hxztrade berkata...

cheap watches

wholesale watches

replica watches


ugg boots online

ugg boots

buy ugg boots

Mini Ugg Boots
Bailey Button UGG
Cardy Ugg Boots
Infant Erin Ugg
Nightfall Ugg Boots
Short Metallic Ugg
Short Ugg Boots
Sundance II Ugg
Tall Metallic Ugg
Tall Ugg Boots
Ugg Amelie Suede Sandals
UGG Fluff Flip Flop
Ugg Tasmina Braid Sandals
Ugg Tasmina Sandals
Ultra Short Ugg
Ultra Tall Ugg