30 Oktober 2009

Site.....




salah satu site yg Ninie gi minggu ni.......
Tmn Eco Setia Garden, Gelang Patah
kaw perumahan baru
biasanya...kalau gi kaw baru mcm ni.....
mmg memenatkan.........
tgk la struktur jln nyer..........
yg dah bertar tu...ok la.....
tp....yg masih berbatu2........
melompat2 kembara tu..........
tu yg membuatkan tak de mood nak update blog
ye la kan...sampai office dah penat.....
nak kena download fail lagi.....
nak kena update kat system lagi.....
nak update report lagi.....
langsung hilang idea........
(opsssss...........keje biar ikhlassss.............)
kejap nyer dah ari Jumaat kan..........
esok dah ujung minggu...pastu dah ari minggu
kendian dah ari isnin.......
dah masuk bln baru.....November.....
isk.....isk....dah nak ujung tahun.............
kejap jer masa berlalu.....
tadi dpt sms dr kwn sek "Leen"
dia bagitau ttg reunion sek
Leen suruh search - Sri Mersing Alumni
tp sampai sekarang masih tak dpt search lagi.....
geram nyer............excite sgt tau........
anyone help me........!!!!!!!!!



5 ulasan:

Mama Qaseh berkata...

Erm Kak NInie tk dpt join date reunion offmatekita coz nak attend reunion xschoolmate yea

MAMADANISH78 berkata...

mmg kejap masa berlalu....dah masuk november pulak...eerrmmm..amacam,azam tahun ni dah lepas target ker...ekekeke

ninie's corner berkata...

Mama Qaseh,
bukan...!!! bukan...!!! bukan......
xdpt join reunion offmatekite sbb ade hal lain.....................
bkn sengaja.....tp dah ade plan, plan tu dah wat awal2 lagi......
minta maap byk2...tlg la tukar tarikh lain...........plese.......

MamaDanish78,
masih ade yg lom lepas target lagi..........................

Mama-Danish & Sarah berkata...

mesti penat badan kan kalo kena wat kerja luar camni...

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm memang kan.. klu kena camtu.. letih jadinya