24 November 2009

Hari-hari yang menyeksakan.....

salam semua.....
dah terlalu lama rase nyer tak update ape2
byk cite.....tapi..........
komputerrrrrrr off rosakkkkkk.......
hari2 yg berlalu ni teramat la menyeksakan
tgh byk idea...tp tak dpt nak dikongsi.....
perasaan sedey yg dah berminggu.....
masih ade saki baki nyer.......
ni skrg tgh dtg perasaan geram plk.........
kat rmh tak de tenet.....
nak bwa laptop gi rstrn yg ade wifi kang.....
tak pasal2 balik rmh ade yg masam muke plk......
nak pasang streamyx...awal2 lg dah kena warning
dgn hb......tak bolehhhh........
(klu ade tenet kat rmh...nti ayang tak wat keje lain...
24 jam dok dpn komputer jer.....tak payah la.....)
nak wat camner ni.......
ni pun guna komputer yg mcm siput.....
tp....okla dr tak de kan......
cuma tak leh masukkan pic........
nak bwa laptop kat off kang...kang...kang......
isk.....isk.....isk.............
rmh kwn2 pun jengah kejap2 jer.....
tak leh nak tinggalkan jejak......
sorry ye friendsssss.........
hidup ni perlu byk bersabar..........
sabar...sabar...sabar..........
sabar itukan separuh drpd iman...

2 ulasan:

NJ berkata...

salam ninie
betol la tu dah..sabar separuh dari iman..ada kala kita diuji dgn dugaan..tapi sebenarnya kita diuji dgn kesesuian kemampuan kita pun..DIA x kan bagi lebih dari kemampuan kita mengatasi..emm smoga sabar dan tabah ye..

Mama Qaseh berkata...

La ciannya Kak..
Sabo byk2 ea jgn laa sedih2 hehe..