23 Oktober 2009

Short Trip - 2d1n

percutian pendek 2 hari 1 malam
di.................Hotel Mutiara..............
Johor Bahru
ha...ha...ha...kelakarkan........
org JB gi cuti kat JB jgk
segala kos nyer adalah free.....
sbb kami adalah ahli kelab Mutiara
so...rugi klu tak ambil...
tarikh tamat tempoh nyer dah nak hampir
kite org gi mase cuti deepavali ari tu

kat lobby hotel
tgh tunggu papa uruskan check in


dinner
mcm2 adaa..........
nasi goreng, mee hoon goreng, sayur2an, sotong, udang,
ayam, daging, kambing, ikan (ni semua lauk pauk le),
mushroom soup, chicken soup, salad, pasta,
pelbagai jenis dessert & mcm2 lg la.......
suke le bdk ni dpt mkn mcm2 mknan
ice cream paling dia suke
mcm2 jenis dicampur2

pantang nampak camera
mcm2 aksi.....
kat lobby hotel tu ade lukisan kolem
gambar burung merak...cantik...
hanya org yg pakar aje dpt buat kolem ni...

ni plk b'day cake utk mama
kek yg ke-2 utk th ni
nyum.....nyum......

yg ni plk tgh boring.....
time ni kite org tinggal berdua...papa tak de
gi open house......
kami berdua dah tak larat nak isi perut lg
kenyang sesangat.......
kat bwh tdi dah mkn mcm2
bile dah masuk bilik
tak tau plk nak wat ape..........
tu yg ambil pic sendiri tu...........
nak jln2 kat bwh...dah penat....
seronok jg bile tido kat hotel sesekali ni.....
lari dr suasana rmh.....
relex jer..........
tp...Niena amat terkilan sbb tak dpt mandi kolam
swimming pool kat situ utk dewasa shj
& utk bdk2 yg dah pandai swimming
sbb nyer.....swimming pool tu dalam......
Niena takuttttt.........
lagi pun boya nyer tertinggal kat rmh.....
tak pe la dik..........
lain kali kite gi swimming pulak ye.........




3 ulasan:

MAMADANISH78 berkata...

oooooooo..ingatkan mamaD jek yg jalan2....ninie pun cuti2 jugak ye..ok apa..walaupun kat area JB je..tp puas ati tu..
wah..ade kek lagi ye...
cantik wambut niena tu...

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..hik.. okies la kan.. bercuti2 dlm negeri sendiri..

Mama-Danish & Sarah berkata...

sekali sekala bertukar angin ok gak kan....