18 Julai 2009

Acik Dian datang..........

smlm Dian dtg..............
ari sabtu & ahad dia tak de kelas.............
saje nak lepak kat JB...........
kebetulan hubby tak de....................
so Niena tak le terasa sgt...........
sbb Acik Dian dia ade kat rmh........
lepas ambil kat Larkin terus gi mkn
'My Friend' tmpt ni nak gi & nak balik senang
terletak di sebelah highway je
mee goreng mamak nyer bestttt.............
cuba la klu nak tau rase nyer........

3 ulasan:

ieda berkata...

waaaaaaaaa bestnya makan ..

ermmm lapoor lah pulak .. puasa nieh
dik ada taq kat umah akak buat adik .. nanti amik yer

Mama Qaseh berkata...

Haa ni msti My Frenz dkt ofs kita kan kak..sedaaap tue Niena makan

MAMADANISH78 berkata...

mamaD pun order mee goreng mamak gak masa makan kat fren ni...sedap jugak la...
best la..hubby takde pun..ninie pandai bawak keta...g jenjalan..
kalau mamaD..mmg patah kaki la...meroyan dok umah jek...uuhuhuu