20 Jun 2009

Selamat Hari Bapa

Selamat Hari Bapa utk semua yg bergelar bapa
semoga semua bapa2 didunia ini dirahmati
dan disayangi.....

hasil kerja tangan Niena utk papa



saya sayang bapa saya..........

5 ulasan:

mamadanish78 berkata...

wah...kreatifnya Niena...
mesti papa niena bangga bila dpt kad tu..
danish tak buat lagi la....
tgk la ptg ni...suh danish buat..
ingat mlm ni nak buat party suprise kat papa danish..he2...

ieda berkata...

salam ninie

selamat ari bapa buat ayah dan hubby ninie

ermm pagi nie akak pun buat bubur ninie .. teringat entry ninie semalam .. ( semalam ker .. )

Mira berkata...

selamat hari bapa buat ayah dan hubby ninie...

semoga dihari penghargaan mereka ni..mereka sentiasa gembira.

ninie's corner berkata...

maqaseh semua.....semoga kehidupan kite bahagia disamping yg tersayang.....

to ieda:
setiap kali Ninie nak antar komen kat blog ieda mesti kuar error.....pastu terus blank.....ngapa ek.....?????

Mama Qaseh berkata...

Hepi Father's Day to ur hubby n Ayah Kak Ninie..mga ceria slalu d samping famili tsayang..
Pndai dh nak dares akk tue wat kad kreatif tuk papa dia kan