27 Julai 2010

Permata Hijrah

- set resdong -
Alhamdulillah...semenjak guna ubat ni byk perbezaan
dulu bila salah mkn jer...mula la...mcm2 allergic timbul...
tp skrg...syukur Alhamdulillah....semakin berkurangan
- jarang bersin waktu pagi -
- jarang gatal2 telinga, hidung, lelangit & muka -
kpd sesapa yg ade resdong tu...
cuba2 la ubat ni.....mane tau, sesuai....
ari pertama Ninie mkn ubat ni.....
Alhamdulillah...berkesan.....
cuma masih belom berkesempatan nk bt rawatan lg.....
cadangnya nk wt sebelom bln posa...InsyaAllah....

10 ulasan:

Insan Marhaen berkata...

mmm.... good idea juga nih! nak rekomen kat Along nanti.

$WeeT HoNeY berkata...

banyak nyer ubat dier..
huhuhu..

MAMADANISH78 berkata...

ninie..
hubby mamaD kan..dia ade ketumbuhan kecik tau dlm hidung tu...asik sumbat jek.
nk suh g opret..hubby tak nak..sanggup la sok sek..sok sek..
uuhuhu..
mahal tak ubat ni...?

ninie's corner berkata...

IM : try la...mane tau ok...cam Ninie wat setakat ni Alhamdulillah...

Ina : ubatnya mmg byk tp kapsul 1 jer....yg lain tu tuk sapu jer....

MamaD : set yg ni RM 50 jer...tp Ninie tambah ngan bedak tu RM39.90 ade jg bedak yg murah RM15.90

Alhamdulillah...sesuatu yg baik harus dikongsi bersama....

dhamirah asilah berkata...

berkesan ke kak???mira resdong jugak...teruk la kak resdong mira...dh mcm2 dah cuba...tak baik2 pun..huhuhu

ninie's corner berkata...

Mira : cuba gi kt kdi Permata Hijrah kt BBU bt rawatan then dia org akan suggest ubat mane yg sesuai......buat mase ni Alhamdulillah...ubat ni mmg sesuai ngan akak....

Yan berkata...

selalu dengar pasal Permata Hijrah ni.. tp tak penah tau details... mungkin sebab yan tak resdung.. tu yg tak amik kesah sangat.. tp tibe2 terpk kan hubby plak... klu orang yg kerap tersumbat idung tu consider resdung ke? asben selalu komplen idung dia tersumbat... tp dia takdepun masalah bersin2 ke ape..

ninie's corner berkata...

Yan : klu idung tersumbat tu salah satu tanda2 resdung...tp klu nk details, gi kt pusat rawatan Permata Hijrah kt BBU...tanya ngan mereka sdri...

dhamirah asilah berkata...

kat bbu tu kat ner kak??dkt dgn mydin tu ker??ada wat rawatan skali ea kat situ??kt ner kak??

ninie's corner berkata...

mira : bkn kt maidin, bgnan dia dkt ngan flet yg tinggi tu satu barisan ngan nasi bariani lupe nama kdi tu ape, traffic light nk ke angsana....klu mira masuk jln dpn hasil dlm negeri tu terus smpai traffic light belok kiri...barisan kdi belah kanan...nti nmpk Permata Hijrah...