29 Julai 2010

Makan...

smlm bos belanja mkn kt cafe ni...
Hot Spot Cafe ni terletak di Tmn Molek
mmg xnyesal klu mkn kt sini...
hergenya xla murah...tp puas ati...
layanannya pon bagussss.....
yg mcm satay tu.....kebab
sebelahnya pula turkey sandwich
mmg berbaloi2.....kenyang....

- my favourite -
nyum2.....syukur Alhamdulillah.....
tq boss.....


11 ulasan:

cheqna berkata...

lapa weh

huhuhuhuhu

ieda berkata...

bestkan .. sesekali bos belanja .. heheh sedap menu tuhh specially kebab tuhhh .. :))

MAMADANISH78 berkata...

hamboi2....makan jek eh die....sodapnyeeee

dhamirah asilah berkata...

kak nini...sedapnyer...kat maner ek??mcm nk pegi jer...tergugat keimanan mira yg tgh puasa ni..heee

Insan Marhaen berkata...

makan kat cafe macam ni kena awas dong. kena tengok sijil jakimnya... original ke tak!

ninie's corner berkata...

Alhamdulillah....cafe ni kepunyaan org Islam, pembekal mknannya pun dr org Islam, bile masuk ke dlm cafe ni mmg t'pasang lagu2 nasyid & selawat.....

Mira : cafe ni belakang Bangkok Bank Taman Molek, dkt jer ngan rmh Mira.....buka kol 11am - 11pm

tagskie berkata...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

boss yang baik

HaNiE berkata...

laaaa ingatkan spagethi tu masak sendirik rupenya makan kat kedai.... hahaha tertipu sungguh!!!!

Yan berkata...

dah lame tak ke tmn molek.. dulu yan keje sane... tp hot spot cafe ni tak surela kat mane... atau mungkin time yan keje dulu cafe ni lum wujud.. kat mane ekk.. dekat ngan petronas ke?? ofis yan dulu atas Guardian (eh betul ke Guardian namenye ek lupe dh)

kak.. harge dia cemane?? berbaloi2 tak?

CuTeMiUt78 berkata...

oh dkt tmn molek ya.. apa lagi menu yg special kat sini..