08 Disember 2009

Yes.....yes..........

setelah 3 ari berada di KL
& setelah berkursus selama 2 ari
akhir nyer berjaya jg utk berblogging.....
tak sia2 la bawa laptop yg berat ni
turun naik bas utk sampai ke TTC ni.....
jg setelah bertungkus lumus dgn berbagai cara
utk active kan laptop ni supaya dpt serve tenet.....
tq kpd kwn2 yg membantu
fai & ann.....tq jg kpd boss (nazri)
sbb approve kan permintaan saya.......
utk pengetahuan kwn2 semua
kat sini...walaupun ade wifi.....
tak semesti nyer kite yg ade laptop boleh serve tenet
sesuke ati.....utk mdpt kan line tenet tu......
kite kena daftar dulu...boss mesti approve...
mcm2 yg diminta.....utk pengawalan shj........
kire ok la & berbaloi2..........
tak la boring nak abis kan mase 2 week ni.....
dlm pd happy.....tiba2 terbit rase sedey pula.....
entahlah.....ngapa sejak2 akhir ni byk betol perkara yg
menyakitkan ati yg buat ati ni sedey..........
sedey yg teramat sangatttttttt..........
kat sini tak leh nak luahkan pd sapa
klu kat rmh ade abg.....boleh la nangis2..........
nnti abg pujuk2.....belai2......
kat sini tak boley......!!!!!!!!!!!
- simpan dlm ati -

3 ulasan:

kakirayau berkata...

ye lah tu...seronok lah gi krusus..tinggal kan kekwn buat keja sorang2 kat off tu...

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. bagus la kan.. siap blh tenet bagai.. napa sedih2 tu

KIRA5 berkata...

aik thanx jewk??? banjer la mkn kt manhattan fish ari mggu dpan nnti ek kak?? ekekekek :P